Tentharingen voor zachte grond

Stormharingen zijn te verkrijgen in verschillende diktes en lengtes. Om deze reden zijn deze tentharingen uitermate geschikt voor zachte grond maar ook voor veel andere grondsoorten. Denk hierbij aan harde grond, zandgrond, gras, klei, duinen, strand en rotsgrond. Stormharingen kunnen zelfs worden gebruikt tussen stoeptegels en klinkers.

Soort stormharing

Bij de opbouw en installatie van uw tent of luchtattractie of bij het bevestigen van uw meerpen of grondpen dient u dus rekening te houden met de ondergrond. De stormharingen zijn door hun massieve samenstelling geschikt voor vrijwel iedere ondergrond. Het is echter wel belangrijk rekening te houden met het soort stormharing dat u gebruikt. Niet iedere stormharing is namelijk geschikt voor iedere ondergrond.

Welke stormharing op welke ondergrond?

Op een harde ondergrond gebruikt u korte en dunne stormharingen. In een zachte ondergrond is het aan te raden lange en dikke stormharingen te gebruiken. Wanneer u ervoor kiest om bij de keuze van het soort stormharing geen rekening te houden met de ondergrond waarop u de stormharing gaat bevestigen, is het uiteraard mogelijk dat de stormharingen niet optimaal werken. Indien u de juiste stormharing op de juiste manier gebruikt, bent u echter verzekerd van een betrouwbare en veilige verankering op iedere ondergrond.

Stormharingen zijn de ideale tentharingen voor zachte grond en vele andere grondsoorten