Tentharingen voor luchtattracties

Stormharingen lenen zich uitstekend voor het verankeren van luchtattracties met de ondergrond. Luchtattracties zijn door hun gewicht en volume zeer gevoelig voor weersomstandigheden, maar met het gebruik van stormharingen hoeft u zich geen zorgen te maken over het losraken van de luchtattractie. Met deze tentharingen zijn uw luchtattracties verzekerd van een goede verankering.

Welke stormharing op welke ondergrond?

Op een harde ondergrond gebruikt u korte stormharingen. In een zachte ondergrond is het aan te raden lange stormharingen te gebruiken. Gaat u uw luchttractie op straat plaatsen? Gebruikt dan dunne stormharingen die tussen klinkers en stoeptegels passen.

Welke stormharing voor welke attractie?

Het formaat stormharing is meer afhankelijk van de ondergrond dan van het soort luchtattractie. Voor alle luchtattracties geldt: Hoe langer de haring hoe beter de grip.

Voorkom luchtlekkages

Het grootste voordeel bij het gebruik van stormharingen voor de verankering van luchtattracties is de halfronde vorm van de tentharing. Deze vorm zorgt ervoor dat de tentharingen, nadat deze door de lussen van de luchtattractie zijn gehaald, helemaal de grond in kunnen en daardoor geen gevaarlijke obstakels meer zijn. Zo worden in eerste instanties lekkages in de luchtattracties voorkomen, maar hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken over de stormharingen die boven de grond uit steken. Nooit meer tenen stoten! Kinderen kunnen voortaan zorgeloos rondlopen rond de luchtattractie.


Betrouwbaar en veilig

Met stormharingen bent u zeker van een solide verankering van uw luchtattractie.

  • Door halfronde vorm geen obstakel meer
  • Nooit meer tenen stoten
  • Voorkom luchtlekkages
  • Geschikt voor vele grondsoorten
  • Diverse afmetingen

Tentharingen voor luchtattracties