Tentharingen voor inflatables

Stormharingen lenen zich uitstekend voor het verankeren van inflatables met de ondergrond. Inflatables zijn door hun gewicht en volume zeer gevoelig voor weersomstandigheden, maar met het gebruik van stormharingen hoeft u zich geen zorgen te maken over het losraken van de inflatable. Met deze tentharingen zijn uw inflatables verzekerd van een goede verankering.

Welke stormharing op welke ondergrond?

Op een harde ondergrond gebruikt u korte stormharingen. In een zachte ondergrond is het aan te raden lange stormharingen te gebruiken. Gaat u uw inflatables op straat plaatsen? Gebruikt dan dunne stormharingen die tussen klinkers en stoeptegels passen.

Welke stormharing voor welke attractie?

Het formaat stormharing is meer afhankelijk van de ondergrond dan van het soort inflatable. Voor alle inflatables geldt: Hoe langer de haring hoe beter de grip.

Voorkom luchtlekkages

Het grootste voordeel bij het gebruik van stormharingen voor de verankering van inflatables is de halfronde vorm van de tentharing. Deze vorm zorgt ervoor dat de tentharingen, nadat deze door de lussen van de inflatable zijn gehaald, helemaal de grond in kunnen en daardoor geen gevaarlijke obstakels meer zijn. Zo worden in eerste instanties lekkages in de inflatables voorkomen, maar hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken over de stormharingen die boven de grond uit steken. Nooit meer tenen stoten! Kinderen kunnen voortaan zorgeloos rondlopen rond de inflatable.


Betrouwbaar en veilig

Met stormharingen bent u zeker van een solide verankering van uw inflatable.

  • Door halfronde vorm geen obstakel meer
  • Nooit meer tenen stoten
  • Voorkom luchtlekkages
  • Geschikt voor vele grondsoorten
  • Diverse afmetingen

Tentharingen voor inflatables