Tentharingen kopen?

U wilt tentharingen kopen? Dan bent u aan het juiste adres! Stormharingen zijn te verkrijgen in diverse afmetingen.

Stormharingen worden voornamelijk gebruikt voor het verankeren van grote tenten zoals spantenten, legertenten, groepstenten, feesttenten, festivaltenten en andere grote tenten. Maar ook voor de verankering van partytenten, tentluifels, vouwtenten, voortenten en kampeertenten zijn stormharingen uitermate geschikt. Wanneer u gebruik maakt van stormharingen voor het vastzetten van uw tent, bent u verzekerd van een betrouwbare oplossing.

Welke stormharing op welke ondergrond?

Op een harde ondergrond gebruikt u korte stormharingen. In een zachte ondergrond is het aan te raden lange stormharingen te gebruiken. Gaat u uw tent op straat plaatsen? Gebruikt dan dunne stormharingen die tussen klinkers en stoeptegels passen.

Welke stormharing voor welke tent?

Het formaat stormharing is meer afhankelijk van de ondergrond dan van het soort tent. Voor alle tenten geldt: Hoe langer de haring hoe beter de grip.

Betrouwbaar

Met stormharingen hoeft u zich geen zorgen te maken over de stabiliteit van uw  tent. De tentharingen zorgen voor een solide verankering zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tent.


Tentharingen kopen? Kies stormharingen. Deze tentharingen zijn geschikt voor vele grondsoorten en alle tenten: partytenten, legertenten, feesttenten, spantenten, groepstenten en seizoenstenten.